sunnuntai 15. syyskuuta 2013

sitä sun tätä

Tossa yksi päivä oli yökylässä toisella suomalaisella vaihtarilla, joka asuu tässä ihan tosi lähellä. Oli tosi mukava päästä puhuun suomea, vaikka sinne väliin tulikin aina välillä englantia ja jakamaan kokemuksia ja tuntemuksia. Käytiin isoimmassa elokuvateatterissa mitä täällä on, katsomassa Getaway. Paikan nimi oli Palladium, kuten kuvasta näkyy ja oli ihan huisin hieno. Siellä sisällä oli ravintola (parikin kai), keilaushalli, hirveesti kaikkia tiskejä missä myytiin jäätelöö, frozen jugurttia, leffaherkkuja ym. Järjettömän iso valkokangaskin oli. Ihmeen vähän ihmisiä oli paikan laatuun nähden. Vaikka oli kyllä aika myöhä että ehkä johtui siitä. Syötiin perinteistä amerikkalaista herkkua, noita keksijuttuja tos ylhäällä. Ja viimeisessä kuvassa olen siis minä hei vaan.
Ja tässä vähän ruoka kuvia. Vesimeloonijuomamikälie ja fajitas. Vähän niinku tortilloja.
Keskimmäisessä kuvassa näkyy "herkullinen" aamupala. Meidän koulussa saa siis ostettua myös aamupalan, jos on tarpeeksi aikaisin siellä. Sieltä saa valita pitsaa, kuvassa näkyvää sämpylän ja hampurilaisen risteytystä, muroja ja jotain muutakin. Me ei kyllä olla melki koskaan tarpeeksi ajoissa koulussa aamupalalle. Läksyjä on tullut ihan kiitettävästi. Ja hirveesti erilaisia monisteita ja hankalia termejä ja jotain lab takkeja ja hansikkaita pitää ostaa anatomyyn ja blaah.
Eilen käytiin Baylor Universityn tutustumispäivässä, koska mun host-sisko haluaa hakea sinne opiskelemaan. Ja tämän käynnin jälkeen kyllä minäkin haluaisin, jos rahat riittäisi ja ei olisi niin kaukana kotoa. Se oli ihan kuin oma kaupunkinsa, todella paljon erilaisia hienoja rakennuksia, missä oli luokkia ja oli kirjastoja ja starbucks ja kauppa ja kahviloita ja tenniskentät ja puistoja ja asunnot. Asunnot oli kaikki tosi ihania. Oli yhteistä oleskelutilaa ja suihkut ja pesuhuoneet ja huoneet tosi söpöjä. Tietenkin vähän riippuu miten ne laittaa. Mä ihan ihastuin siihen paikkaan. Kuuma oli ja hiki tuli, mutta kannatti käydä.
Lisää kuvia Baylorista. Ensimmäisessä kuvassa näkyy tollanen siisti lipasto tiedonhakujutska sieltä kirjastosta. Oikeastaan mulla ei ole mitään hajua mikä se on, mutta näytti hienolta. Toisessa kuvassa on koira, joka juoksi tottuneesti tohon suihkulähteeseen viilentämään itseään, kierteli siellä ja oli niin söpö että. Viimeissä kuvassa näkyy pieni osa niistä pöydistä, missä esiteltiin sen yliopiston eri kerhoja ja sisterhoodeja, mihin voi liittyä.

Päällipuolin on tosi hyvä fiilis edelleenkin. Homecoming ja halloween edessä päin, lämpimät on kelit, eikä mulla huolen häivää. Koulu voisi todellakin olla olematta ollenkaan, mutta se on kestettävä. Välillä on vieläkin vaikea uskoa, että mä nyt olen täällä ja elän tätä elämää.Onneksi on vuosi vielä edessäpäin ja kerkeen kokeen kaikki ihanat kokemukset. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti