torstai 29. elokuuta 2013

2 weeks in texas

Ylhäällä vähän kuvaa siitä kun oltiin yks päivä kiertelemässä antiikki liikkeissä ja myös mun ostamia koulutarvikkeita. Ostin jotain karkkeja, kun ne näytti niin old fashioned ja hauskoilta, mutta ei ne kyl maistuneet mitenkään hyvältä. Ja ostin antiikki kaupasta harry potter -kirjan, koska se näytti niin kivalta haha. En kyllä tiedä miks se oli antiikkikaupassa. Kouluun pitää ostaa hirveesti erilaisia välineitä. En ymmärrä miksen voi käyttää vaan yhtä kansiota.

Koulu alkoi siis maanantaina ja tähän asti olen ihan tykännyt. On monin tavoin erilaista kun Suomessa. Ihmiset on mukavia ja tunneilla ymmärrän hyvin mistä puhutaan. Paitsi algebra on kyllä ihan mahdotonta.

Lähitulevaisuudessa ootta Black Friday, eli suuri alennusmyynti, thanksgiving ja homecoming.

Ajattelin tehdä vähän ajan päästä postauksen asioista, mikkä on erilailla täällä kun Suomessa. Haluaisin saada enemmän kuvia, mutta ei ole oikein vielä tullut mitään kuvattaa, kun en järkkäriä nyt kouluunkaan viitti raahata. Palailen kuvamateriaalin kanssa!

3 kommenttia:

 1. Mahtavaa lukea ajatuspätkiäsi sieltä suuresta maailmasta, muru. Hauskan näköinen oli Mother Goose`kin. Odottelen kuvia koulusta, ehkä jonain päivänä. Lähetä algebrat tänne niin selvitellään yhdessä. Tai osaako D.auttaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä saan puhelimella kuvia koulusta joskus. Joo kyl joku tääl varmaa osaa auttaa sen matikan kaa :)

   Poista
 2. Love your pictures!
  Please check out my blog: http://englishrose333.blogspot.com
  xo

  VastaaPoista