lauantai 10. toukokuuta 2014

4 viikkoa jäljellä

Olin eilen etsimässä prom kenkiä ja olkaimettomia rintsikoita mekkoa varten. Löysinkin, ja olen todella ylpeä itsestäni, etten ostanut kun yhden ylimääräsen vaatekappaleen. Ostin valkoisen perus crop topin ja maksoi vaan jonkun 10 dollaria. Kengät löysin vain 12:lla dollarilla ja rinsikat taas kallemman puoleiset VS:ltä. Laitan kuvia mekosta ja kengistä sitten kun on promin aika.

Miten musta tuntuu, että koti-ikävä on iskenyt mulle enemmän tässä vuoden loppupuolella. Ehkä kun tajuan, että voi vitsit, kohta olen taas kotona. Nämä viimeiset viikot tuntuu toisaalta vähän turhalta kun on vaan koulua, paitti sitten mun synttärit ja prom. Meillä oli tällä viikolla keskiviikkona STAAR testit, elikkä sellaset isot kokeet, mikkä junioreiden kohdalla ainakin käsittääkseni määrittää valmistuuko lukiosta vai ei. Ja mullehan tällä kokeella ei ole mitään hyötyä, mutta jotenkin sitä ne ei ymmärrä siellä koulussa. Mun piti sitten istua siellä neljä tuntia kokeessa, johon vaan arvasin kaikki vastaukset. Ärsyttävää. Ja maanantaina ja tiistaina oli muilla luokka-asteilla paitsi senioreilla kokeet. Tämän takia meillä muillakin oli erilainen lukujärjestys ja ei tehty yhtään mitään.

Tänään heräilin suht. myöhään ja mun host-sisko kokeili mulle prom hiuksia. Mun pitää tehä tämä ensi kerralla sitten itse, en tiedä onnistuuko. Meikkiäkin vähän harjoittelin. Katotaan ny miten ne kaikki onnistuu. Mekkokin pitäisi vielä käydä lyhentämässä.

Eilen mulle tuli tosi ikävä mun parasta kaveria ja sitä, että voi täysin huolettomasti olla jonkun kanssa ja nauraa. Vaikka onkin muita vaihtareita keille voi jutella asioista ja ne tietää miltä musta tuntuu, niin silti välillä tulee aika yksinäinen olo.

Mä en ole vieläkään saanut mun lentotietoja. Kuulin, että joillakin on vaihtunut päivät. Musta aika tyhmää, että ne vaihtelee niitä, kun kerta jos itse haluaa vaihtaa niin joutuu maksamaan. Haluaisin jo tietää mun lentoyhtiön, että voisin alkaa katselemaan kuinka paljon rahaa mun pitää säästää esim. ekstra matkalaukun tuomiseen ja sun muuta. En malta oottaa taas päästä lentokentälle ja lentokoneesee, mä niin rakastan matkustamisessa myös sitä itse lentokenttäelämää haha.

2 kommenttia:

  1. Ää apua sanni kohta oot jo täällä! Tuntuu hirveen oudolta lukee tätä kun en yhtään tajua sitä että sä oot oikeesti siellä ja tulossa taas tänne! Jotenki vaa tottu siihen ajatukseen :D pidä nyt hauskaa viimesinä viikkoinas siellä ja nähdään kun oot palannu! Ikävä kyllä on :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä kui outoa! Mutta kova on mulla ikävä myös ja en malta oottaa ensi kesää! Pidän hauskaa ja pian nähdään!:)

      Poista