keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Austin

Tästä nyt on jo pikkasen aikaa, mutta oltiin tossa parisen viikkoa takaperin mun host vanhempian ja Emilian (suomalaisen vaihtarin) kanssa Austinissa. Austin on jonkun parin tunnin ajomatkan päässä ja Teksasin pääkaupunki. Lähdettiin lauantaina aikasin aamulla liikkeelle. Piti meinaan ehtiä jonottaan ravintolaan. Austinissa on maailman parhaammaksi barbeque paikaksi arvosteltu paikka nimeltä Franklin barbeque. Ei se nyt todellaakan näyttänyt mitenkään ihmeelliseltä näyttänyt, kuten ensimmäisestä kuvasta näkyy. Mutta suosittu kyllä oli! Oli meinaan pitkä jono. Siitä jonottamisesta oli tullut aika olennainen osa tästä ravintolakokemuksesta. Ihmisillä oli tuoleja (meilläkin) ja juomia aloteltiin (ei meillä). Mikäs siinä aurinkoa ottaessa. Odoteltiin suunnilleen kuusi tuntia, mutta yllättäen tuntui paljon lyhyemmältä. Lopulta päästiin syömään ja se menikin sitten nopeaa. Syötiin ribs ja brisket (en tiedä mitä suomeksi) ja oli todella hyvää. Ei turhaan ole kehuttu paikka! 

Jatkettiin siitä capitaliin ja illemmalle mentiin istumaan ja odottamaan vähän lisää, tällä kertaa lepakoita. Sinne keräänty myös paljon niitä katsomaan, mutta oli vähän pettymys. Kuviteltiin, että ne olisi sieltä jotenki isona ryhmänä hujahtanu, mutta niitä tuskin näki.
Yö nukuttiin hotellissa ja seuraavana päivänä mun host isä meni juoksemaan, en muista kuinka pitkä matka se oli, mutta aika pitkä. Siellä oli aina tietyn välimatkan päässä livebändejä. Minä, Emilia ja mun host mom käveltiin oikoen, kuunneltiin bändejä ja käytiin syömässä.

Lähdettiin tämän jälkeen aika pian ajelemaan kotiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti